divendres, 2 de març de 2007

"Señor Pirotecnico, Pot ascomenzar la Mascletada"


Abans que algú me diga alguna cosa. Si... Sé perfectament que el titol del Post està mal escrit, però és una cosa feta total i absolutament amb mala llet. O algú no me pot negar que no hi ha cosa més repelet que escoltar-se a la "Fatxereta Machor" que toque, diguent malament les tres o cuatre uniques paraules en valencià que dirà en tota la festa...Malgrat que el Blog m'assenyalarà que hui és ja dos de Març, direm que encara és 1 i d'igual manera hui ha estat la primera Mascletà d'enguany, i clar està, diguen el que diguen, hui toca escriure en Valencià, en Català o com collons els rote anomenar la llengua que he parlat tota ma vida, i que certament, m'importa un ou i part de l'altre el com vullguen dir-li, o si una probé de l'altra, o si són la mateixa o no ho son, el cas es que es parle en la llengua "Digo yo".
Hui me l'he perdut... (la Macletà) però demà anirem a vore-la. Toca.

Tenia ganes de pujar alguna cosa, però hages preferit putjar el test d'esta animació. He fet una xicoteta explosió animada, m'ha quedat prou cuca i aprofitant alguns dels nous filtres del Flash, he pogut donar-li desenfocs i un poquet de llum, coseta que ha fet que quedarà més resultón. Però encara no m'entere bé de com va açò del Blog, aixi que no he sabut putjar un .SWF i menys tinc idea de si aixó és posible. De moment ho deixem aixi, i tal vegada un altre dia vos pose la Mascletà sencera.

Certament, hui me sent com un Masclet mal reventat. No és que el dia haja estat malament, més ben dit, ha estat el final del dia, ha estat una merda ben grossa, i no me vindria mal un tir al cap.
Caguen Dena. Si... hui estic de mala hostia.