dimarts, 8 de maig del 2007

A day in the park

L'altre dia estiguerem... és a dir, este cap de setmana, estiguerem al parc. Ens montarem un picnic, i pasarem una calurosa vesprada, tirats a la gespa sense fer molta cosa, excepte dibuixar, distraigudamente i migdormir al solet.




Ara, una xicoteta Crónica Germana del cap de setmana. Perque vertaderament, llevat de treballar, no és que fem coses massa interessants.
El dissabte ixirem a sopar, i per a variar la dieta del "Kebab" decidirem probar un Xinés, per a descobrir que a Halle són com a Espanya, però en picant.
D'ahí acabarem en un bar, prenint uns coctels i de cami ens trobarem amb el profe, el supervisor dels nostres treballs, que abans que sopar asoles, s'agregà a la companyia per anar de festa. I aixo precisament acabarem fent... Però... la festa acabà al terrat de la casa d'una del grup, a les tres de la matinada, montan-nos un "picnic" nocturn amb els pastissets que les xiquetes li tragueren al cambrer del primer bar sense massa esforços. Ja se sap, el que tenen dues xiquetes boniques quan somriuen i es fan les bobetes... que li trauen tot a tot quisqui.
Així anà la nit, a l'endemà... doncs a fer-nos un vertader picnic al parc, i d'ahi acabarem anant a un concert de pop-rock alternatiu amb el supervisor i la resta del grup...
Vamos... un cap de setmana "rarito" i una "crónica" curteta, poc irónica i poc habitual en mí, ja ho sé... però és que últimament no tinc ganes d'escriure, aixi que crec que el dibuixet de més amunt descriu esta crónica molt millor que les paraules.
Ale.... a dormir

1 comentarios:

GiBo ha dit...

me encanta el dibujo de las chicas en el parque, muy , mucho