dimarts, 24 de febrer de 2009

Premis Tirant al Ca Revolta

Escric en valencià en esta ocasió perque tots als que vos pot interesar aquesta informació, no podeu vindrer amb la tonteria de què al ser de fora no me compreniu. Així que no foteu.
Demà, 25 de Febrer projecten la meua pel·licula al premis Tirant, en la sala "Ca Revolta". Ja se que ni puc guanyar ni tinc opcions, ni res per l'estil, però sempre fa goig que es projecte la pel·licula propia a "casa".
Ahi dalt teniu el mapa per als que no sabeu on és. (Per als més despistats, davant del "Radio City" - A qué eixe si que sabeu on és?)
Aci teniu l'informació

Titol: Bomb love bomb
Dia: 25/02/2009
Lloc de projecció: CA REVOLTA
Santa Teresa, 10.
46001 València
Hora de projecció: 20,00 h

També se projectaran altres pel·licules interesants, com "Toy Matters; El pilot". I altres de més interessants, estic segur, però que com a mi no m'atanyen no vos les anuncie. :-)
Au, fins demà als que vingau. Així també queda clar que sí, actualitze el blog cada quan tinc temps, així que no foteu.

1 comentarios:

Jon ha dit...

Jajajaja, tienes roda la razon, a mi hace medio año si llego a pintar la puerta, ya podia despedirme de ver la luz del sol jajaja, solo que ahora vivo con mi padre y la cosa cambia :D
Lo de mejorar... pues muchisimas gracias acayala, ando ahi ahi con el curro de diseñador sin tiempo pero siempre hay tiempo para dibujar! :D
Gracias como siempre por pasarte!!
Dale duro a esas animaciones!! Yo dentro de un mes me voy de practicas a Dibulitoon!!