divendres, 6 de març de 2009

El final dels Tirant

And the winner is... Doncs oficialment encara no ho sé, però m'ho imatgine. No és per agranar cap a casa, però està clar que els millors curts eren el de "Bomb love bomb" i el de "Toy Matters", no te res a vore en que foren de l'equip de casa, per descomptat.
Be, en definitiva, esta és la foto que aparegué a l'endemà al diari "Levante-EMV", apareguem Àlex i jo, i de la resta conguem a quasi tots.
De com estigueren les projeccions. Doncs, respecta al projectes de Sam i de Pablo Llorens, impecables, animació de calitat i amb molt de presupost. Després estaven la de "Toy Matters" i la de "Bomb love Bomb", i ja a la cua estava la resta que consistien en projectes d'estudiant o coses semblants i en videoart i cortinilles de publicitat per a internet. En definitiva, ven curios resultava tot l'asunt.
Imatgine que el dilluns me dirà Àlex qui ha guanyat i la porra quedarà resolta. Com calía suposar el meu curt no ha quedat finalista, però és dificil quedar-hi quan es tracta d'un projecte personal tant curt en una competició d'animació tan extranya com és la que es dóna a esta secció dels "Premis Tirant". Així que podem ja considerar prou el fet de que un projecte tan xicotet com el meu puga competir tan directament amb superproduccions dels curtmetratges animats i en comparació no quedar, al meu parer, gens malament ni de qualitat ni de técnica

3 comentarios:

Javier Rey ha dit...

muxa suerte!

Lydia Sanchez ha dit...

Tio Mascleeeeeeet!!


xDDDDDDD

Una pena que no ganase tu corto, pero bueno, otra vez será :)

Anònim ha dit...

Tu corto estaba muy bien... quizá la musiquita.... ji ji ji ji ji

Un saludo Bitxo.